Menü Bezárás

UR+ megoldások

A UNIVERSAL ROBOTS+ RÓL

A Universal Robots+ egy online bemutatóterem, amely azokat a legmodernebb termékeket tartalmazza, amelyekkel úgy szabhatja testre a UR robot működését, hogy az tökéletesen megfeleljen a kívánalmaknak. Itt mindent megtalál egy helyen, az end-effektoroktól és tartozékoktól kezdve a kamerákig és szoftverekig. Minden termék tesztelésen és jóváhagyáson megy keresztül, hogy tökéletesen integrálható legyen a UR robotokkal, valamint hogy egyszerű telepítés, megbízható működés, gördülékeny felhasználói élmény és könnyű programozás jöhessen létre. Az eredmény: gyors, egyszerű és kockázatmentes integráció.

END-EFFEKTOROK

A UR robotokra kifejlesztett end-effektorok széles választékát itt találja

TARTOZÉKOK

A UR kobotok tökéletes használatához különböző tartozékok is szükségesek lehetnek. Itt kábelvezetőket, biztonsági felszerelést, szerszámcserélőket, stb. találhat, hogy a kobot minden igénynek megfeleljen.

 

SZOFTVER

A teljes megoldás fontos része a megfelelő szoftver megtalálása. Ez a kategória különböző szimulációkat és off-line programozói csomagokat, valamint önálló URCaps plugin-okat tartalmaz, hogy tovább növelje az Ön UR kobot élményét.