Menü Bezárás

Universal Robot UR5

Bemutatkozik az e-Series

A jövőállóság jegyében tervezett e-Series a funkciók területén követi vállalata növekedését: a továbbfejlesztett termékminőség és termelékenység ugródeszkája, melynek segítségével mindig versenytársai előtt járhat. A könnyen programozható, sokoldalú, és a beépülő moduloknak köszönhetően lehetőségek szinte végtelen tárházát kínáló e-Series a termelés kiváló kiegészítője lehet az iparágtól, a cégmérettől vagy a termék típusától függetlenül.

Az e-Series Önnek is elérhetővé teszi az együttműködésre építő automatizálást.

UR5e QUICK FACTS

Hatósugár

850 mm / 33,5 țoli

Terhelhetőség

5 kg / 11 livre

Alapterület

149 mm / 5,9 inch

Súly

18,4 kg / 40,6 livre

Choose your new robot

UR 5

Klasszikus együttműködő robotjaink tervezésénél a sokoldalúság és az alkalmazkodókészség volt a fő szempont. A könnyű, egyszerűen programozható és nagy mértékben testre szabható UR5 kialakításának köszönhetően iparágtól, mérettől és a termék típusától függetlenül zökkenőmentesen integrálható bármilyen termelési létesítménybe.

UR5e

Együttműködő robotjaink termékvonalának legújabb tagja, az UR5e a jövő kihívásaira felkészült, a változáson dolgozó szereplőket együttműködési innovációval, Human Centric UX (embercentrikus felhasználói élménnyel) és bármilyen alkalmazásra felkészített ökoszisztémával támogatja. Jusson el az ambícióktól az eredményekig a gyártás megváltoztatásával a legrugalmasabb automatizálási platformmal

Könnyű programozás

A szabadalmaztatott technológiának és az intuitív 3D megjelenítésnek köszönhetően a programozási gyakorlattal nem rendelkező kezelők is képesek arra, hogy gyorsan beállítsák és működtessék kobotjainkat. Csupán annyit kell tenniük, hogy a robotkart a kívánt útvonalon mozgatják, vagy megnyomják a nyíl gombokat a felhasználóbarát érintőképernyős táblagépen.

Egyszerű telepítés

A Universal Robots forradalmasította a kobotok beállítását, néhány órára rövidítve a hagyományos robotok tipikusan hetekben mérhető üzembe állítását. Ügyfeleink visszajelzései alapján az üzembe helyezés mindössze fél napot vesz igénybe. Az azonnali felhasználhatóságot mi sem mutatja jobban, hogy a képzetlen kezelők átlagosan alig egy óra alatt képesek kicsomagolni és összeszerelni a kobotokat, sőt, ebbe az időbe belefér az első egyszerű feladat programozása is.

Rugalmas üzembe állítás

Ne korlátozza magát az egy célra használható robotokra. A Universal Robots készülékei pehelykönnyűek, helytakarékosak, és könnyű őket újra és újra igénybe venni többféle alkalmazáshoz anélkül, hogy a gyártási környezetet át kellene alakítani. A kobot gyorsan és könnyen munkába állítható újabb és újabb folyamatok esetén, aminek eredményeként Ön agilis módon automatizálhat szinte minden manuális feladatot, beleértve azokat is, amelyekkel a kis sorozatok és a gyors átállítások járnak. A kobot képes az ismétlődő feladatok programjainak újrafelhasználására.

Együttműködő és biztonságos

Mostantól már Ön is helyettesítheti a piszkos, veszélyes és monoton munkakörökben dolgozó embereket, így csökkentheti az ismétlődő terhelést és a balesetek miatti sérülések számát. A világszerte működő több ezer UR-robot 80%-a (a megfelelő kockázatbecslés után) biztonsági védőszerkezetek nélkül üzemel, közvetlenül az emberi munkatársak mellett. Robotjaink biztonsági rendszerét jóváhagyta és tanúsította a TÜV (a német Műszaki Felügyeleti Egyesület).

Személyre szabható tökéletes robotikai megoldás

A Universal Robots+ a Universal Robots által jóváhagyott, a világ legjobb fejlesztőitől származó végeffektorok, szoftverek és tartozékok bemutatóterme, amelyeket kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy hibátlanul tudjanak működni együttműködő robotjainkkal.

Népszerű végeffektorok és tartozékok az UR5 együttműködő ipari robothoz

PICK-IT 3D ROBOT
LÁTÓRENDSZER

HÁROMUJJÚ GRIPPER KÉSZLET
Universal Robots

Robotvezérlés
SICK érzékelővel

Készen áll a kezdő lépésekre?

Tekintse meg, hogy mire képes, milyen egyszerűen programozható, és mennyire rugalmas az UR5 együttműködő ipari robot (kobot)!

Készen áll vállalkozása automatizálására?

A könnyűsúlyú, rugalmas és együttműködő UR5 ipari robotkar segítségével legfeljebb 5 kg-os terhelésig automatizálhatja a repetitív és veszélyes feladatokat. Az UR5 flexibilis robot ideális megoldás kis súlyú együttműködésen alapuló feladatokhoz, mint például az áthelyezés és tesztelés.

850 mm-es mozgástartományának köszönhetően az UR5 együttműködő robot mindent elérhető közelségbe helyez, így a dolgozók ideje felszabadul, amivel többletértéket nyújthatnak a gyártás többi szakaszában.

A Universal Robots által kínált UR5 robot könnyedén programozható, gyorsan üzembe helyezhető, együttműködő és biztonságos, valamint a többi együttműködő robotunkhoz hasonlóan az iparág egyik leggyorsabb megtérülési idejét kínálja.