Menü Bezárás

Universal Robot UR3

Bemutatkozik az e-Series

A jövőállóság jegyében tervezett e-Series a funkciók területén követi vállalata növekedését: a továbbfejlesztett termékminőség és termelékenység ugródeszkája, melynek segítségével mindig versenytársai előtt járhat. A könnyen programozható, sokoldalú, és a beépülő moduloknak köszönhetően lehetőségek szinte végtelen tárházát kínáló e-Series a termelés kiváló kiegészítője lehet az iparágtól, a cégmérettől vagy a termék típusától függetlenül.

Az e-Series Önnek is elérhetővé teszi az együttműködésre építő automatizálást.

Hatósugár

500 mm / 19,7 țoli

Terhelhetőség

3 kg / 6,6 livre

Alapterület

128 mm / 5,03 inch

Súly

11 kg / 24,3 livre

Choose your new robot

UR3

Klasszikus együttműködő robotjaink tervezésénél a sokoldalúság és az alkalmazkodókészség volt a fő szempont. A könnyű, egyszerűen programozható és nagy mértékben testre szabható UR3 kialakításának köszönhetően iparágtól, mérettől és a termék típusától függetlenül zökkenőmentesen integrálható bármilyen termelési létesítménybe.

UR3e

Együttműködő robotjaink termékvonalának legújabb tagja, az UR3e a jövő kihívásaira felkészült, a változáson dolgozó szereplőket együttműködési innovációval, Human Centric UX (embercentrikus felhasználói élménnyel) és bármilyen alkalmazásra felkészített ökoszisztémával támogatja. Jusson el az ambícióktól az eredményekig a gyártás megváltoztatásával a legrugalmasabb automatizálási platformmal

Könnyű programozás

A szabadalmaztatott technológiának és az intuitív 3D megjelenítésnek köszönhetően a programozási gyakorlattal nem rendelkező kezelők is képesek arra, hogy gyorsan beállítsák és működtessék kobotjainkat. Csupán annyit kell tenniük, hogy a robotkart a kívánt útvonalon mozgatják, vagy megnyomják a nyíl gombokat a felhasználóbarát érintőképernyős táblagépen.

Egyszerű telepítés

A Universal Robots forradalmasította a kobotok beállítását, néhány órára rövidítve a hagyományos robotok tipikusan hetekben mérhető üzembe állítását. Ügyfeleink visszajelzései alapján az üzembe helyezés mindössze fél napot vesz igénybe. Az azonnali felhasználhatóságot mi sem mutatja jobban, hogy a képzetlen kezelők átlagosan alig egy óra alatt képesek kicsomagolni és összeszerelni a kobotokat, sőt, ebbe az időbe belefér az első egyszerű feladat programozása is.

Rugalmas üzembe állítás

Ne korlátozza magát az egy célra használható robotokra. A Universal Robots készülékei pehelykönnyűek, helytakarékosak, és könnyű őket újra és újra igénybe venni többféle alkalmazáshoz anélkül, hogy a gyártási környezetet át kellene alakítani. A kobot gyorsan és könnyen munkába állítható újabb és újabb folyamatok esetén, aminek eredményeként Ön agilis módon automatizálhat szinte minden manuális feladatot, beleértve azokat is, amelyekkel a kis sorozatok és a gyors átállítások járnak. A kobot képes az ismétlődő feladatok programjainak újrafelhasználására.

Együttműködő és biztonságos

Mostantól már Ön is helyettesítheti a piszkos, veszélyes és monoton munkakörökben dolgozó embereket, így csökkentheti az ismétlődő terhelést és a balesetek miatti sérülések számát. A világszerte működő több ezer UR-robot 80%-a (a megfelelő kockázatbecslés után) biztonsági védőszerkezetek nélkül üzemel, közvetlenül az emberi munkatársak mellett. Robotjaink biztonsági rendszerét jóváhagyta és tanúsította a TÜV (a német Műszaki Felügyeleti Egyesület).

).

Személyre szabható tökéletes robotikai megoldás

A Universal Robots+ a Universal Robots által jóváhagyott, a világ legjobb fejlesztőitől származó végeffektorok, szoftverek és tartozékok bemutatóterme, amelyeket kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy hibátlanul tudjanak működni együttműködő robotjainkkal.

Népszerű végeffektorok és tartozékok az UR3 együttműködő ipari robothoz

Robotiq erőnyomaték-érzékelő

Robotvezérlés
SICK érzékelővel

Weiss Robotics
Gripkit-P

Készen áll vállalkozása automatizálására?

Az UR3 együttműködő robot egy kis méretű együttműködő asztali robot, mely tökéletesen alkalmazható könnyebb összeszerelési feladatokra és automatizált munkapadi műveletekhez. A kompakt asztali kobot mindössze 11 kg-ot nyom, de 3 kg-os terhelhetőséggel, minden csuklós csatlakozásán 360 fokos forgástartománnyal, az utolsó csatlakozásnál pedig végtelen forgástartománnyal rendelkezik. Mindezeknek az egyedi funkcióknak köszönhetően az UR3 cobot a legrugalmasabb könnyűsúlyú együttműködő asztali robot a piacon, mely az emberi munkaerő közvetlen közelében dolgozhat.

Az UR3 együttműködő robot optimális segítség az összeszerelési, polírozási, ragasztási és csavarozási feladatokhoz, melyek megkövetelik az egyenletes termékminőséget. Az együttműködő asztali robot ezenkívül asztalra szerelve, különálló munkaállomáson is alkalmazható optimalizált gyártási folyamatok során áthelyezési és összeszerelési feladatokra. Kompakt kialakításának és egyszerű programozhatóságának köszönhetően könnyedén állítható át más feladatokra és igazítható az egyedi gyártási igényekhez, ami csökkenti a fenntartási költségeket és gyors megtérülést eredményez.

Az UR3 robot alkalmazási területe az orvosi eszközöktől az áramkörök és elektromos alkatrészek gyártásáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük