Menü Bezárás

Universal Robot UR16

Bemutatkozik az e-Series

A jövőállóság jegyében tervezett e-Series a funkciók területén követi vállalata növekedését: a továbbfejlesztett termékminőség és termelékenység ugródeszkája, melynek segítségével mindig versenytársai előtt járhat. A könnyen programozható, sokoldalú, és a beépülő moduloknak köszönhetően lehetőségek szinte végtelen tárházát kínáló e-Series a termelés kiváló kiegészítője lehet az iparágtól, a cégmérettől vagy a termék típusától függetlenül.

Az e-Series Önnek is elérhetővé teszi az együttműködésre építő automatizálást.

UR16e Quick facts

Hatósugár

900 mm / 35.4 ins

Terhelhetőség

16 kg / 35.3 lbs

Alapterület

Ø 190 mm

Súly

33.1 kg / 73 lbs

UR16e

Együttműködő robotjaink termékvonalának legújabb tagja, az UR16e a jövő kihívásaira felkészült, a változáson dolgozó szereplőket együttműködési innovációval, Human Centric UX (embercentrikus felhasználói élménnyel) és bármilyen alkalmazásra felkészített ökoszisztémával támogatja. Jusson el az ambícióktól az eredményekig a gyártás megváltoztatásával a legrugalmasabb automatizálási platformmal

A szabadalmaztatott technológiának és az intuitív 3D megjelenítésnek köszönhetően a programozási gyakorlattal nem rendelkező kezelők is képesek arra, hogy gyorsan beállítsák és működtessék kobotjainkat. Csupán annyit kell tenniük, hogy a robotkart a kívánt útvonalon mozgatják, vagy megnyomják a nyíl gombokat a felhasználóbarát érintőképernyős táblagépen.

A Universal Robots forradalmasította a kobotok beállítását, néhány órára rövidítve a hagyományos robotok tipikusan hetekben mérhető üzembe állítását. Ügyfeleink visszajelzései alapján az üzembe helyezés mindössze fél napot vesz igénybe. Az azonnali felhasználhatóságot mi sem mutatja jobban, hogy a képzetlen kezelők átlagosan alig egy óra alatt képesek kicsomagolni és összeszerelni a kobotokat, sőt, ebbe az időbe belefér az első egyszerű feladat programozása is.

Ne korlátozza magát az egy célra használható robotokra. A Universal Robots készülékei pehelykönnyűek, helytakarékosak, és könnyű őket újra és újra igénybe venni többféle alkalmazáshoz anélkül, hogy a gyártási környezetet át kellene alakítani. A kobot gyorsan és könnyen munkába állítható újabb és újabb folyamatok esetén, aminek eredményeként Ön agilis módon automatizálhat szinte minden manuális feladatot, beleértve azokat is, amelyekkel a kis sorozatok és a gyors átállítások járnak. A kobot képes az ismétlődő feladatok programjainak újrafelhasználására.

Mostantól már Ön is helyettesítheti a piszkos, veszélyes és monoton munkakörökben dolgozó embereket, így csökkentheti az ismétlődő terhelést és a balesetek miatti sérülések számát. A világszerte működő több ezer UR-robot 80%-a (a megfelelő kockázatbecslés után) biztonsági védőszerkezetek nélkül üzemel, közvetlenül az emberi munkatársak mellett. Robotjaink biztonsági rendszerét jóváhagyta és tanúsította a TÜV (a német Műszaki Felügyeleti Egyesület).

Népszerű végeffektorok és tartozékok az UR16 együttműködő ipari robothoz

KENOS KCS megfogó

VG10 Vákum megfogó

MIKROSCANI ÚTMUTATÓ UR ROBOTOKRA

Készen áll a kezdő lépésekre?

Tekintse meg, hogy mire képes, milyen egyszerűen programozható, és mennyire rugalmas az UR10 együttműködő ipari robot.

Készen áll vállalkozása automatizálására?

A Universal Robots UR16 együttműködő ipari robot a legnagyobb ipari robotkarunk, melyet olyan nagyobb feladatokra terveztünk, ahol a precizitás és megbízhatóság továbbra is kiemelt fontossággal bír. Az UR16 ipari robotkar segítségével legfeljebb 10 kg-ig automatizálhat folyamatokat és feladatokat.

A nagyobb súlyok emelésével járó együttműködésen alapuló feladatok, mint például a raklapozás, összeszerelés, valamint áthelyezési feladatok, könnyedén elvégezhetők az UR16 ipari robot segítségével. Mintegy 1300 mm-es hatósugarának köszönhetően az UR16 ipari robot akár nagyobb területen is hatékonyan tud feladatokat végrehajtani. Ezzel időt takaríthat meg olyan gyártósorokon, ahol a távolság fontos tényező lehet.

Az UR16 együttműködő ipari robot egyszerűen programozható, gyorsan üzembe helyezhető, és a többi együttműködő robotunkhoz hasonlóan az iparág egyik leggyorsabb megtérülési idejét kínálja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük