Menü Bezárás

Universal Robot UR10

Bemutatkozik az e-Series

A jövőállóság jegyében tervezett e-Series a funkciók területén követi vállalata növekedését: a továbbfejlesztett termékminőség és termelékenység ugródeszkája, melynek segítségével mindig versenytársai előtt járhat. A könnyen programozható, sokoldalú, és a beépülő moduloknak köszönhetően lehetőségek szinte végtelen tárházát kínáló e-Series a termelés kiváló kiegészítője lehet az iparágtól, a cégmérettől vagy a termék típusától függetlenül.

Az e-Series Önnek is elérhetővé teszi az együttműködésre építő automatizálást.

Hatósugár

1300 mm / 51,2 inch

Terhelhetőség

10 kg / 22 livre

Alapterület

190 mm / 7,5 inch

Súly

28,9 kg / 63,7 livre

Choose your new robot

UR10

Klasszikus együttműködő robotjaink tervezésénél a sokoldalúság és az alkalmazkodókészség volt a fő szempont. A könnyű, egyszerűen programozható és nagy mértékben testre szabható UR10 kialakításának köszönhetően iparágtól, mérettől és a termék típusától függetlenül zökkenőmentesen integrálható bármilyen termelési létesítménybe.

Download material for ur10

UR10e

Együttműködő robotjaink termékvonalának legújabb tagja, az UR10e a jövő kihívásaira felkészült, a változáson dolgozó szereplőket együttműködési innovációval, Human Centric UX (embercentrikus felhasználói élménnyel) és bármilyen alkalmazásra felkészített ökoszisztémával támogatja. Jusson el az ambícióktól az eredményekig a gyártás megváltoztatásával a legrugalmasabb automatizálási platformmal

Könnyű programozás

A szabadalmaztatott technológiának és az intuitív 3D megjelenítésnek köszönhetően a programozási gyakorlattal nem rendelkező kezelők is képesek arra, hogy gyorsan beállítsák és működtessék kobotjainkat. Csupán annyit kell tenniük, hogy a robotkart a kívánt útvonalon mozgatják, vagy megnyomják a nyíl gombokat a felhasználóbarát érintőképernyős táblagépen.

Egyszerű telepítés

A Universal Robots forradalmasította a kobotok beállítását, néhány órára rövidítve a hagyományos robotok tipikusan hetekben mérhető üzembe állítását. Ügyfeleink visszajelzései alapján az üzembe helyezés mindössze fél napot vesz igénybe. Az azonnali felhasználhatóságot mi sem mutatja jobban, hogy a képzetlen kezelők átlagosan alig egy óra alatt képesek kicsomagolni és összeszerelni a kobotokat, sőt, ebbe az időbe belefér az első egyszerű feladat programozása is.

Rugalmas üzembe állítás

Ne korlátozza magát az egy célra használható robotokra. A Universal Robots készülékei pehelykönnyűek, helytakarékosak, és könnyű őket újra és újra igénybe venni többféle alkalmazáshoz anélkül, hogy a gyártási környezetet át kellene alakítani. A kobot gyorsan és könnyen munkába állítható újabb és újabb folyamatok esetén, aminek eredményeként Ön agilis módon automatizálhat szinte minden manuális feladatot, beleértve azokat is, amelyekkel a kis sorozatok és a gyors átállítások járnak. A kobot képes az ismétlődő feladatok programjainak újrafelhasználására.

Együttműködő és biztonságos

Mostantól már Ön is helyettesítheti a piszkos, veszélyes és monoton munkakörökben dolgozó embereket, így csökkentheti az ismétlődő terhelést és a balesetek miatti sérülések számát. A világszerte működő több ezer UR-robot 80%-a (a megfelelő kockázatbecslés után) biztonsági védőszerkezetek nélkül üzemel, közvetlenül az emberi munkatársak mellett. Robotjaink biztonsági rendszerét jóváhagyta és tanúsította a TÜV (a német Műszaki Felügyeleti Egyesület).

Személyre szabható tökéletes robotikai megoldás

A Universal Robots+ a Universal Robots által jóváhagyott, a világ legjobb fejlesztőitől származó végeffektorok, szoftverek és tartozékok bemutatóterme, amelyeket kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy hibátlanul tudjanak működni együttműködő robotjainkkal.

Népszerű végeffektorok és tartozékok az UR10 együttműködő ipari robothoz

RG6 GRIPPER
FLEXIBILIS ROBOT GRIPPER

ERŐNYOMATÉK
ÉRZÉKELŐ KÉSZLET

MICROSCAN VEZÉRLŐ
UR ROBOTOKHOZ

Készen áll a kezdő lépésekre?

Tekintse meg, hogy mire képes, milyen egyszerűen programozható, és mennyire rugalmas az UR10 együttműködő ipari robot.

Készen áll vállalkozása automatizálására?

A Universal Robots UR10 együttműködő ipari robot a legnagyobb ipari robotkarunk, melyet olyan nagyobb feladatokra terveztünk, ahol a precizitás és megbízhatóság továbbra is kiemelt fontossággal bír. Az UR10 ipari robotkar segítségével legfeljebb 10 kg-ig automatizálhat folyamatokat és feladatokat.

A nagyobb súlyok emelésével járó együttműködésen alapuló feladatok, mint például a raklapozás, összeszerelés, valamint áthelyezési feladatok, könnyedén elvégezhetők az UR10 ipari robot segítségével. Mintegy 1300 mm-es hatósugarának köszönhetően az UR10 ipari robot akár nagyobb területen is hatékonyan tud feladatokat végrehajtani. Ezzel időt takaríthat meg olyan gyártósorokon, ahol a távolság fontos tényező lehet.

Az UR10 együttműködő ipari robot egyszerűen programozható, gyorsan üzembe helyezhető, és a többi együttműködő robotunkhoz hasonlóan az iparág egyik leggyorsabb megtérülési idejét kínálja.