Menü Bezárás

Pickit

3D plug and play kamera a robotodnak

5 kiváló ok, hogy a Pick-it kamerával automatizálj

Telepítési és beállítási idő csökkentése
Az intuitív és könnyen használható 3D-s kamerákkal és szoftverel csökkentse a beállítási időt. A Pick-it segítségével bármilyen kameratámogatott automatizálási alkalmazást építhet tapasztalat nélkül. Ne pazarolja az időt a hosszú robotprogramokra, a Pick-it meg fogja mondani a robotnak, hogy hova menjen.

Automatizáljon teljes rugalmassággal
Szerkesszen egy új alkalmazást egy nap alatt, vagy határozzon meg egy új terméket: néhány perc alatt megteheti. A Pick-it szoftver gyorsan kezelhető és gyors átállásra képes. Tökéletesen keresztülvezet a lépéseken a bartáságos felhasználói felületen.

Szabaduljon meg a tágas felfogóktól
Mivel a Pick-it bármilyen helyszínen és elrendezésben megtalálható alkatrészeket, nincs szükség tágas adagolókra, rugalmatlan és drága eszközökre, például szállítószalagokra, szerelvényekre, adagolókra vagy rázóasztalokra.

A költségek rögzített áron történő csökkentése
Takarítson meg költségeket egy olyan terméken keresztül, amely több mint 40 országban bizonyított, több mint 150 alkalmazásban, ahelyett, hogy egyedi tervezésű, előre nem látható eredményekkel rendelkező megközelítést használna.

A 24/7-es megbízhatósággal kevesebbet kell aggódnia
Támaszkodjon a Pick-it-re, hogy 24/7-es minőséget nyújtson. A Pick-it szoftver lehetővé teszi, hogy a bepillantțst nyerjen a termelșsbe bárhol is tartózkodna.