Menü Bezárás

Forradalmi előnyök

Előnyök az Ön vállalkozása számára

Ismerje meg az automatizált termelés legfontosabb előnyeit, melyeknek köszönhetően az UR-kobotok forradalmi változást hoztak az ipari és az együttműködő robotok ágazatában.


Könnyű programozás

A szabadalmaztatott technológiának és az intuitív 3D megjelenítésnek köszönhetően a programozási gyakorlattal nem rendelkező kezelők is képesek arra, hogy gyorsan beállítsák és működtessék kobotjainkat. Csupán annyit kell tenniük, hogy a robotkart a kívánt útvonalon mozgatják, vagy megnyomják a nyíl gombokat a felhasználóbarát érintőképernyős táblagépen.

Gyors beállítás

A Universal Robots forradalmasította a kobotok beállítását, néhány órára rövidítve a hagyományos robotok tipikusan hetekben mérhető üzembe állítását. Ügyfeleink visszajelzései alapján az üzembe helyezés mindössze fél napot vesz igénybe. Az azonnali felhasználhatóságot mi sem mutatja jobban, hogy a képzetlen kezelők átlagosan alig egy óra alatt képesek kicsomagolni és összeszerelni a kobotokat, sőt, ebbe az időbe belefér az első egyszerű feladat programozása is.

Rugalmas üzembe állítás

Ne korlátozza magát az egy célra használható robotokra. A Universal Robots készülékei pehelykönnyűek, helytakarékosak, és könnyű őket újra és újra igénybe venni többféle alkalmazáshoz anélkül, hogy a gyártási környezetet át kellene alakítani. A kobot gyorsan és könnyen munkába állítható újabb és újabb folyamatok esetén, aminek eredményeként Ön agilis módon automatizálhat szinte minden manuális feladatot, beleértve azokat is, amelyekkel a kis sorozatok és a gyors átállítások járnak. A kobot képes az ismétlődő feladatok programjainak újrafelhasználására.

Együttműködő és biztonságos

Mostantól már Ön is helyettesítheti a piszkos, veszélyes és monoton munkakörökben dolgozó embereket, így csökkentheti az ismétlődő terhelést és a balesetek miatti sérülések számát. A világszerte működő több ezer UR-robot 80%-a (a megfelelő kockázatbecslés után) biztonsági védőszerkezetek nélkül üzemel, közvetlenül az emberi munkatársak mellett. Robotjaink biztonsági rendszerét jóváhagyta és tanúsította a TÜV (a német Műszaki Felügyeleti Egyesület).

A UNIVERSAL ROBOTS TERMÉKEIT TÖBB MINT 31 000 GYÁRTÓHELYEN HASZNÁLJÁK NAP MINT NAP

Vállalat
Bajaj Auto
Alkalmazás
Áthelyezés
Vállalat
Hofmann Glastechnik
Alkalmazás
Polírozás
Vállalat
Continental
Alkalmazás
Gépek kiszolgálása
Alkalmazás
Orkla Foods
Alkalmazás
Csomagolás és raklapozás

Kezdjen bele ma

A költséghatékony, biztonságos és rugalmas együttműködő robotok (röviden: kobotok) minden korábbi eszköznél könnyebbé teszik az automatizálást, még a kis- és közepes vállalatok számára is.